1. Οι εκτιμώμενοι χρόνοι και τα έξοδα παράδοσης, ανάλογα με τις διαθέσιμες επιλογές παράδοσης, καθορίζονται στη διαδικασία εξόδου (checkout) και περιλαμβάνονται και στην επιβεβαίωση παραγγελίας. Οι χρόνοι παράδοσης είναι ενδεικτικοί και ενδέχεται να διαφοροποιηθούν ανάλογα με τις εκάστοτε συνθήκες (όπως ενδεικτικά απεργίες, καιρικά φαινόμενα, καθυστερήσεις μεταφορικών μέσων κλπ.).

Κόστοι Αποστολής

  • Πατίνια – 50€
  • Scooter – 100€
  • Αξεσουάρ / Ανταλλακτικά – 5€

 

2. Σε περίπτωση αδυναμίας παράδοσης εντός του εκτιμώμενου χρόνου παράδοσης, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας προτείνουμε μία νέα ημερομηνία. Σε περίπτωση αδυναμίας παράδοσης η οποία υπερβαίνει διάστημα 30 ημερών από την εκ μέρους μας επιβεβαίωση της παραγγελίας σας, δικαιούστε είτε να ακυρώσετε την παραγγελία έναντι επιστροφής των χρημάτων που έχετε καταβάλλει είτε να αποδεχθείτε την παράδοση της παραγγελίας σας σε μεταγενέστερη ημερομηνία που θα σας προτείνουμε.

3. Θα πραγματοποιήσουμε την παράδοση στη διεύθυνση παράδοσης που έχετε δηλώσει και η ίδια διεύθυνση θα συμπεριληφθεί στο σχετικό τιμολόγιο ή απόδειξη λιανικής πώλησης, εκτός εάν άλλως μας υποδείξετε εγγράφως. Σημειώνουμε ότι παραδόσεις είναι εφικτές μόνο εντός Ελλάδος.